Mosul impreuna cu ajutoarele la casele de copii cu dizabilitati severe din Sancrai

Asociatia “BUNICI SI NEPOTI” a facut un obicei in a-i ajuta pe toti cei de la casele de tip familial pentru copiii cu handicap sever din satul Sancrai, municipiul Aiud. Presedintele asociatiei, a mers impreuna cu Mosul pentru a aduce zambete pe chipul copiilor institutionalizati.

Actiunea de la cele doua case de tip familial a fost primita cu mare drag de catre copii dar si de intregul personal care a apreciat aceasta initiativa. Venirea mosului a fost intampinata cu entuzism de copiii care mai mereu chicoteau emanand o bucurie greu de egalat.
Pe data de 5 decembrie 2014 presedintele asciatiei “BUNICI SI NEPOȚI” a fost si la Colegiul Tehnic Aiud, loc unde elevii clasei XI D impreuna cu o parte din profesori au facut donatii diverse pentru cadourile care vor ajunge la 5 familii cu situatie financiara dificila si a caror copii au rezultate bune la invatatura in cadrul Colegiului Tehnic Aiud.
Presedintele AsociaTiei “BUNICI SI NEPOȚI “, Radu Calin, ureaza SARBATORI FERICITE si SANATATE tuturor locuitorilor orasului AIUD!

Lasa un comentariu