Asociatia “Bunici si Nepoti” si Primaria Aiud organizeaza prima editie a Cupei Aiudului la Cros

Miercuri, 18 septembrie Asociatia “Bunici si Nepoti” in parteneriat cu Primaria municipiului Aiud si Ministerul Tineretului si Sportului, organizeaza prima editie a Cupei Aiudului la Cros. Organizata la initiativa consilierului local Radu Calin, competitia isi propune sa adune la startul sau cat mai multi aiudeni iubitori ai miscarii in aer liber.
Traseul vizat de organizatori se intinde pe o distanta de 1000m. Startul se va da la orele 14.00 din fata pietei din Aiud, cursa avand punctul de sosire la Hotel Victoria. Inscrierea concurentilor se va face la locul de desfasurare a competitiei incepand cu orele 13.00.
Competitia este destinata în principal elevilor din clasele I-XII, dar organizatorii nu limiteaza participarea aiudenilor care doresc sa participe. Cupa Aiudului la Cros este dotata cu premii simbolice dar care ii vor incanta pe participanti. Partenerii media ai acestui eveniment sunt ProAlba, StiriAlba si Radio Eveniment Aiud.
Radu Calin, organizator: “Incurajarea tinerilor sa desfasoare o activitate sportiva inseamna de fapt constiinta unui viitor coordonat de catre oameni sanatosi. Cred ca oamenii reactioneaza altfel la provocarile vietii daca fac sport. Cupa Aiudului la Cros este un eveniment destinat prieteniei si bunei dispozitii intr-o perioada in care incrancenarea pare sa fie cuvantul de ordine.Ii multumesc domnului primar pentru deschiderea de care a dat dovada si ii astept pe aiudeni la acest eveniment fie ca spectatori si sustinatori, fie ca participanti.

Lasa un comentariu